ETO U17
FOOTBALL CUP

Nemzetközi kupa az Audi támogatásával

2012.08.07 20:50

Fiatal futballsztárok mérik össze erejüket ezen a hétvégén: az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. főszponzora a Nemzetközi labdarúgó utánpótlás tornának, amely augusztus 10-től 12-ig kerül megrendezésre a győri ETO Parkban. Ezt a mai napon jelentették be a Győri ETO FC és a vállalat közös sajtótájékoztatóján. 

„Nagyon örülünk, hogy társadalmi felelősségvállalásunk jegyében olyan rendezvényt támogathatunk, amely egy nagyon népszerű csapatsportág, a labdarúgás fejlődését szolgálja“ - mondta Axel Schifferer, az Audi Hungaria pénzügyekért felelős ügyvezető igazgatója. „Egy csapat sikerét is azok az értékek határozzák meg, amelyek a vállalatunkat is előbbre viszik: alapos felkészülés, az elvégzett munka minősége, a csapatjáték és a kitűzött célok megvalósításához szükséges kitartás“ – folytatta Schifferer.

Az 1997 január elseje után születettek számára rendezett kupán a házigazda Győri ETO FC mellett angol, norvég, horvát, szerb, német, osztrák és cseh csapatok is részt vesznek.

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. fontos szereplője Győr sportéletének. A vállalat szívesen támogatja azokat a rangos győri sporteseményeket, melyek nagy érdeklődésre tartanak számot a város és a régió lakosságának körében és különleges sportélményt nyújtanak. Az Audi Hungaria 2006 óta a Győri ETO kézilabdaklub női csapatának névadó főszponzora, ezzel együtt 2011-től a Győri ETO futballklubnak kiemelt támogatója.