ETO U17
FOOTBALL CUP

Múcska Viktor a tornáról

2016.08.12 12:18

” Célunk egyértelműen a torna megnyerése, a felkészülés kezdete óta csak ez lebeg a szemünk előtt.”

Múcska Viktor 4 éves kora óta rúgja a bőrt. A dunaszerdahelyi születésű játékos 2011 óta nevelkedik az ETO Akadémiáján. Fiatal kora ellenére már a felnőtt csapatban is bemutatkozhatott és a korosztályos válogatottba is rendszeresen meghívást kap.

Pályafutásomat Szlovákiában a DAC együttesében kezdtem. Kis koromban nem szerettem TV-t nézni inkább mozgásra vágytam, mindig is szimpatikus volt számomra ez a sport ezért döntöttem úgy, hogy focizni kezdek.

A csoportmeccsek záró fordulójában épp a DAC ellen léptek majd pályára. Milyen lesz a régi társak ellen futballozni?

Nagyon várom már a mérkőzést, sokat köszönhetek nekik, hiszen minden ott kezdődött, de most ellenük kell játszani legjobb tudásom szerint. 

Több különdíjat is bezsebeltél az utánpótlástornákon, köztük gólkirályi címek is sorakoznak már. Az ETO CUP-on mi a célod, most is a góllövés lesz majd a neked szánt feladat?

Igen, már többször is voltam torna játékosa és gólkirálya is. Régen csatárként kaptam szerepet, itt és az előző csapataimban egyaránt. Most nagy valószínűséggel a középpályás sorban számít majd rám Granát Balázs mester. A tornán a csapat egyik vezére szeretnék lenni, elsősorban a helyzetek kialakításában és az ellenfél támadásainak megszűrésében lesz nagy szerepem. Célom, hogy maximális tudásomat adva segítsem a csapatot.