ETO U17
FOOTBALL CUP

EGY HÉT MÚLVA STARTOL AZ ETO KUPA

2016.08.19 15:06

Az ETO Stadionban az idei évben immár 5. alkalommal kerül megrendezésre augusztus 26.-28. között az ETO U16 Football Cup nemzetközi utánpótlás futball tornát, amelyen részt vesz a Lazio és a Rapid Wien is. A tornára kilátogatok értékes nyereményeket nyerhetnek, a belépés ingyenes.

Idén olyan rangos utánpótlás nevelő klubbok érkeznek Győrbe, mint a Lazio, Rapid Wien, FK Vojvodina, Bohemians Praha, Slavia Praha, Slovan Bratislava és a DAC.

Az ETO FC Győr rendkívül fontosnak tartja, hogy ilyen szintű nemzetközi megmérettetéseket biztosítson utánpótláscsapatai számára, ennek megfelelően, idén júniusban az U15 - U16-os korosztály utazhatott Prágába az All-Stars kupára, amelyen a Porto és az Inter is részt vett. Az U17 - U19-es korosztály pedig júliusban a CEE-CUP-on mutatta be tudását cseh és kínai ellenfelekkel szemben.

A Double Pass átvilágítás eredményeképpen a jövőben is Magyarország Elit Labdarúgó Akadémiái között működik az ETO, az elmúlt öt év eredményei alapján pedig elmondható, hogy Magyarország harmadik legjobb labdarúgó akadémiájának tekinthető.

Az ETO FOOTBALL CUP korábbi győztesei: 2011. Partizan Beograd (szerbia), 2012. TSG Hoffenheim (német), 2013. FC Barcelona (spanyol), 2014. SL Benfia (portugál)

Az augusztus végi futball hétvégére ingyenes belépéssel, a színvonalas mérkőzések mellett, egész napos családi programokkal vár mindenkit az ETO FC Győr.

Az ETO Stadionba kilátogatók a csapatok dedikált relikviáit és értékes külföldi utazást is nyerhetnek

További információ: www.etocup.hu

Hajrá Győr! Hajrá ETO!